Thursday, May 12, 2016

RAYA DAH DEKAT

Once in a while aku akan buka bundut baju2 lama Aleeya & Adib dulu
Cari mana2 baju yang Amira @ Jasmin dah boleh pakai
Baju Aleeya memang banyak dulu, elok2 lagi
Memang sengaja simpan untuk adik2nya ..
[Baju Adib je belum ada pewarisnya]

Pastu terbuka bundut baju kurung
Baju kurung Aleeya memang banyak
Mak aku dulu memang rajin jahit baju kurung 

Pastu saja la acu kat badan Amira
Eh dah muat dah si Amira ni pakai baju kurung tu
Terus je la bagi dia pakai
Disimpan2 karang, sedar2 dah tak muat pulak

Kalau dah Amira ada, si Jasmin pun kena la ada
cari la yang saiz kecik2 sikit
muat la sehelai baju kurung cotton
walopun labuh bajunya pun dah sampai betis..hahahaha
Janji ada ye nak..



Ada gaya ustazah tak??
Siap pakai tudung instant Aleeya tu..


Nasib la ada tudung kakak yang dah kecik
Muat2 la pulak dengan Jasmin

Bila pakai baju kurung tu, rasa cam nak raya pulak dah
Ceh... pose pun belum udah nak sembang raya pulak ye...



7 comments:

Nafira usof said...

tomeynyeeeee.. boleh dah buat topup2 baju raya.
memang baju anak2 masa kecik semua cantek2 lagi. sebab pakai sekejap pastu dah tak muat kan.

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share foto-foto baju, kain dan accessories, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

PeRdU cINta said...

Test dulu..nanti raya mudah..hehe...cubit pipi montel tu sikitlah....hehe..

idzwa kamaruddin said...

amboiiiii comel nyer ni!

Kakzakie Purvit said...

Aduhai comelnyaaaa!
Tak tahan mata makcik tengok.
Kalaulah kita berjiran memang kena culik selalu masuk rumah makcik

Budak pakai baju kurung dan bertudung memang bertambah kecomelannya kan:)

Husna Rahman said...

bila baca title " whatt raya dah dekat???"..puasa pun belum aihh...hehe
comelnya bertudung..agak2 brp lama blh tahan dgn tudung tu syg uitt?? =)

Siqah Hussin said...

Comelnya anak awak bertudung :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...