Thursday, May 5, 2016

PULUT MANGGA

Entry minggu lepas... baru hari ni nak publish
Lama pulak terperam dalam draft

Ni bos yang belanja kitaorang
Memang dah lama pulak tak makan pulut mangga ni
Last time makan masa aku study kat kedah dulu
[fuhhh dah lebih 10 tahun tu..]



Rezeki jangan ditolak weh...Sedap...
Manis + lemak berkrim disukai ramai

** Saja nak tayang gambo makanan... ai is pose today...hehehehe

5 comments:

Mommy Cici said...

kebanykkan blog buat entry pulut mangga T_T selamat menjamu selera lagi beberapa jam

Nafira usof said...

pulut kena tambah lagi satu senduk. hahaha
sedapnyeeee.. teringin pulak nak makan pulut mangga.

Qhaifa Nur said...

baru minggu lepas makan...dapatlah merasa...sedapnyaa

Husna Rahman said...

ramai pulak yg makan pulut mangga ni tp xpenah try lagi..

aryan azra said...

pose jugak ni haa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...