Monday, February 17, 2014

DAH BUKA BUKU PINK

Baru balik dari klinik pagi tadi
Gi bukak buku pink yang khas untuk ibu2 mengandung..huhuhu
Tak sangka tahun ni pun kena mengulang klinik ibu & anak lagi

Kali ni pi bukak buku kat Klinik Genting Malek lak
Sebelum ni bukak kat Klinik Batang Kali
Malas nak gi Batang Kali sebab ramai sangat orang
Klinik Genting Malek lebih selesa & tak crowded
Lagipun bior la cari kelainan sikit kali ni

Aku orang memula sampai
Sebab lepas hantar anak sekolah, terus pi klinik
Nurse pun baik  dan tak banyak songeh cam nurse Batang Kali dulu

Apapun.. udah selamat teman buka buku pink tu..
 Sebab baru lagi cantik la kaler pinknya
Udah lama sikit nanti jadi cam belacan la cam buku lama aku tu

My EDD, lebih kurang cam dalam entry sebelum ni la

 Ruang buku baru ni lebih beso 
Senang nurse nak tulis

Yang ni dalam buku lama
Halus2 ruangnya..

Next check up aku 2 minggu lagi. Patutnya sebulan sekali tapi sebab HB aku rendah, so kena datang selang 2 minggu...PASRAH!

2 comments:

PearlVelvet SueQys said...

salam kenal, singgah & follow sini

Eliss Mie said...

uikss..tak tau pun. bz sejak dua menjak. tahniah weh :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...