Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, November 1, 2017

MIRABELLE ADDICTION

Sejak 2 bulan sudah dah terjebak dengan bawal brand Mirabelle pulak
Ni kawan aku la ni pi pengaruh aku
Kan aku dah terjebak... 
Nasib la designnya lawa2...

Ni antara koleksi tudung Mirabelle  yang aku ada
Kumpul2 dah ada 10 helai
Ada potensi nak tambah lagi ni..


Ni baru sampai.... hahahaha

Tetiap bulan ada je new release
Rambang mata memilih wei...
Kalau ada banyak duit nak je borong semua design yang ada
Tapi duit limited so kena limitedkan la pilihan di hati kan...
Hahahaha

Tudungnya idak le mahal sangat
RM25 je sehelai.. tapi kainnya sedap pakai & senang bentuk
Tak kejung sangat & tak lembik sangat


Tunggu design yang release bulan Nov pulak 😛






4 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Syani..apa kabar?Kak atie klu tuding camgini..xreti nak pakai...suka yg main sarung tu jer..cepat!hihi

Mummydearie said...

Salam singgah!

Akak kalau tudung bawal ni tak berapa nak reti. Suka lagi shawl tapi itulah, tetap juga tak berapa nak reti lilit. Tapi dah lama pakai ni, okaylah juga.

Lynda Che Lah said...

murah..Lama tak berbawal..

hainom OKje said...

Bagi hakak mahal dah tu Syani kalau Rm25 hihi...hakak mampu Rm10 je. Ha a boleh tahan gak corak dia. Cantik cantik