Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, November 23, 2017

GRADUASI ALEEYA

Trend sekolah sekarang bila dah nak habis sekolah
Mesti ada graduation day kan untuk bebudak yang nak tamat sekolah rendah
Zaman aku dulu tak mandang le benda2 ni semua
Tadika je le kot merasa pakai jubah konvo
Pastu kalau nak merasa konvokesyen tunggu la habis belajo kolej ke universiti ke 

La ni jangan kata tadika, prasekolah
Tamat darjah 6, tamat tingkatan 5
semua dah merasa berkonvokesyen bagai

Isnin lepas sekolah Aleeya punya hari graduasi darjah 6
Tapi takde jemput parents pun
Bajet tak cukup katanya
Gambar2 pun courtesy cikgu kelas je le melalui group whatsapp

Majlis di buat kat dewan Dato Abdul Hamid
[dewan sekolah tak sesuai nak buat]


Ni gambar kelas Aleeya


Free style pulak



Dalam banyak2 gambar yang cikgu letak kat group
ni je yang ada gambar Aleeya
Ok la... Mama dapat tengok anak mama pakai jubah konvo☺


Aleeya & kawan2nya
Ada la jamuan untuk meraikan anak2 tahun 6 lepas majlis graduasi tu




** Hari ni keluar dah result UPSR. Pada semua anak2 yang ambil result, Tahniah!




1 comment:

hainom OKje said...

Ha a sekarang ni asal habis aje, adalah graduasi hihi...Tak payah dah nak tunggu masuk U nak tengok anak pakai jubah dengan topi tu.
Macamana result Aleeya?