Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, November 20, 2017

HARI LANJUT USIA

Baru je lepas menyambut hari lanjut usia pada 18/11/2017
Adoi terasa ketuaan dah..hahahaha
Namun syukur masih dilanjutkan usia hingga hari ini
Untuk meneruskan amanah & tanggungjawab
dan masih diberi kesempatan untuk bertaubat 😇

First thing to do menjelang birthday
ialah renew lesen memandu
Memandangkan birthday jatuh hari Sabtu
So kena la renew hari Jumaat

Alhamdulillah dah settle
Renew untuk 3 tahun terus
sebabnya malas nak ulang post office tetiap tahun...
Tahun 2020 nanti baru renew lagi

Malam tu pulak adik aku datang rumah
Adik aku ni memang rajin datang rumah aku kalau hujung minggu
Tapi malam tu dia datang bersama surprise

Masuk2 rumah terus nyanyi Happy Birthday to you
Siap ada kek & lilin2
Ha.... terperanjat kakak kau ni
Advance sungguh walopun birthday aku adalah hari esoknya
Pastu dapat present jubah Bella Ammara lagi..
Thank you & love u sis😍😍

Kek birthday dari adinda tersayang
Sweet 38 tu tak menahan...


Syukur tahun ni meriah juga celebration birthday
Memang terharu....



4 comments:

Warisan Petani said...

Hb Syani
Semoga dipermudahkan segala urusan.

Aisyah Hani said...

Terima kasih

hainom OKje said...

Happy Bezday Syani....moga sentiasa dlm limpahan rahmat Allah.
Untunglah badan ada adik yg sudi meraikan hari jadi kakaknya.

Kek pun bukan main lagi tu. Mewah coklat kekdahnya....anak anak sure suka

hainom OKje said...

Muda lagi tu, baru je 38 tahun...