Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, November 8, 2017

SALE AIDIJUMA RM3

Sesekali Aidijuma (AJ) buat sale
Memang roh shopping datang le...
Murah gile wei......
Sepanjang aku kenai AJ, ni lah sale besar2an paling murah
RM3 je sehelai
Dulu pernah juga ada jual RM3 sehelai tapi untuk 1 design je
Kalau tak silap aku masa tu yang jenis 2 tone punya
aku siap order dengan Anje a.k.a Mama Balqis  lagi..hahahaha
Masa tu AJ tak buat sale untuk online, kena pi walk in kat butik je

Kali ni semua design for RM3 sehelai
Di butik & juga kat web
Rambang mata.. nasib la gaji dah masuk
Ni memang betul2 nak clear stock

Macam tak caya je...





Bila tengok kat web.. eh..eh.. memang betullah
Semua RM3
Harus la target beli yang mahal2 tu kan
Baru la berbaloi2 membelinya...


Aku siap memborong dengan opismate lagi
Belikan untuk adik beradik lak tu
Diaorang siap kirim2 lagi...
Mementang la keje kami dok mengadap PC je...hahahaha


Inilah hasil borongan AJ
Banyak ni tak sampai RM50 pun masuk postage
Murah kan??????


Tengok kat IG Aidijuma, kat CS pun licin kosong kena borong dengan customer
Mesti pasni nak keluar design baru pulak..









2 comments:

Ann Ishak said...

AJ nak keluar design baru le ni :D

hainom OKje said...

Patutlah ada sekali tu tgk kiosk Adijuma penuh orang. Rupanya ada sale ek.

Rm3 henggit tu mmg murah beno tu Syani. Tp hakak tak larat nak beli tudung dah. Tudung berlambak kat rumah. Biarlah tak ikut pesen pun hihi