Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, November 2, 2017

BULAN BIRTHDAY

Baru masuk bukan November udah dapat surprise
Tu dia... tanda ingatan diri makin tua
Sampai hati ingatkan I tau
I ingat birthday I lambat lagi...huahuahua


Ni la surprisenya
Dapat by pos lak tu


Kad ni ejen Prudential yang bagi
Mementang la deme ada rekod birthdate kita kan
Awal lagi dah hantar kad kat client
Walhal birthday aku 2 minggu lagi

Opps... tarikh birthday maknanya lesen I pun dah nak kena renew dah
Jangan sampai masanya I terlupa sudah!!!!
Makin tua ni makin pelupa lak jadinya...😅
Nasib tak nyanyuk je lagi...


Ramai  ke yang birthday bulan November ni??




2 comments:

Lynda Che Lah said...

Kadang kan kak, tak ingat pun tarikh nak renew lesen.

hainom OKje said...

Oklah jugak walau dpt kad dr insurance hihi...dpd tak de kan.
Bab nak bayo insurance dgn roadtax tu mmg sedihkan Syani huhu