Tuesday, March 14, 2017

ANNIVERSARY KE-13

14.03.2017

Kalau suami aku masih hidup
Kami akan celebrate anniversary perkahwinan kami yang ke 13 hari ini
Tapi dah tertulis takdir kami hanya setakat 12 tahun sahaja. 
Kiranya sempat sambut anniversary  takat 12 kali je...
Alhamdulillah di atas kesempatan yang Allah berikan
Ada orang belum lagi pernah merasa ulangtahun perkahwinan pun ye dak???

Pagi2 hari dah syahdu aku ni
Pepagi dah menatap gambar kahwin aku dolu2
dok letak atas meja mekap kat bilik aku
Macam orang bodoh lak aku dok wish happy anniversary kat gambar tu
Tapi nak buat cemana... itu je yang aku ada...


SELAMAT HARI KITA, ABANG
Walaupun Abang dah takde, tapi KITA masih ada
sebab abang masih ada dalam hati ini..😚





6 comments:

Norhayati Mohd Isa said...

Sedih pulak akak baca entry ni Syani :(
Semoga syani terus kuat..

Bila tengok gambar tu..
So sweet.. macam pinang dibelah dua..
Serasi bersama..

Selamat ulang perkhawinan syani..
Semoga menyambut bersama di jannah..

Ogy said...

Happy anniversary syani....semoga arwah suami syani ditempat golongan orang beriman..aminn
tabahkan hati kuatkan semangat demi anak2 tercinta....yg dah pergi tetap pergi..kehidupan harus diteruskan..

Nafira usof said...

Happy Anniversary Syani.
Semoga Syani dan anak2 bahagia selalu. InsyaAllah.

idzwa kamaruddin said...

Happy anniversary syani....semoga arwah suami syani ditempat golongan orang beriman..aminn

eima said...

selamat ulang tahun perkahwinan syani ...semoga arwah ditempatkan dikalangan orang yang beriman

AMIIZAA said...

Salams Syani

Takziah dari akak, dah lama akak tak bw so tak tau kisah
moga syani kuat menempuh kehidupan bersama anak2...

AlFatihah buat arwah

akak tumpang kesedihan syani:(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...