Thursday, October 20, 2016

TUKAR DEBIT CARD MAYBANK

Aku rasa mesti ramai dah tukar kad ATM korang kan
Kecoh la 2-3 menjak ni kita kena tukar debit card baru kan
Orang lain awal2 dah pergi tuko
Tapi aku baru tuko hari ni
Kebetulan hari ni pergi bank so alang2  tu buat la sekali


Alahai sekejap beno prosesnya... FREE lak tu
Just bagi je IC & Debit card yang lama tu kat officer bank tu
Tak sampai 5 minit, udah siap tukar kad
Kad lama tu terus officer tu gunting
Pastu pi ATM untuk tukar no pin.. SIAP!


6 comments:

Kakzakie Purvit said...

Walaupun cepat dan senang kakak ni belum tukar lagi Sya.

AMIIZAA said...

kak mieja pon tak tukar lagi, uhukkkk

Ann Ishak said...

saya pun da tukar masa memang ada urusan lain di bank ari tu

idzwa kamaruddin said...

Aku jugak tak berbuat lagi.

meira said...

saye dah tukar!!

~wink~

Norhayati Mohd Isa said...

Kat tempat sya cepat lah ye..
Akak tukar kat shah alam ni..
Datang pukul 9am..
Pukul 2pm baru panggil nombor..
Officer suruh gi mana2 dulu..
Jadi akak balik rumah dulu lah masak hahhaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...