Wednesday, October 26, 2016

NAZAK DAH

Telefon ni kalau dah masuk umur 2 tahun ke atas
mula la performance dah tak tip top
Banyak nau le sakitnya
Macam2 ragammnya...

Tepon aku ni pun dah 3 tahun lebih dah
Ini la smartphone pertama aku ...cewah!
Beli lepas aku beranakkan si Amira
Amira pun dah 3 tahun lebih dah umurnya.

Haritu port chargernya rosak... udah repair kena la RM90
La ni camera belakang takleh guna
Pastu suka shut off sendiri
Pastukan gambar2 dalam SD card pun boleh terdelete sendiri
Macam2 la.. 

-Lenovo S930-


Nampak gayanya memang dimintak2 tukar yang baru ye
Yang lama ni kasi Amira ngan Jasmin 
Buat tengok youtube je la
Diaorang memang suka tengok youtube kat tepon aku ni 
sebabnya skrin beso (6 inci) & speakernya kuat

Nak cari brand lain pulak selain SAMSUNG, LENOVO & ASUS
Teringin nak try Apple tapi lari bajet lorrrr

2 comments:

Qhaifa Nur said...

Betul tu Syani...
Mahal mcmana pun ttp akan rosak..
Standby la kita cri yg baru

idzwa kamaruddin said...

lenovo pun dah ok beb!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...