Monday, June 20, 2016

INCOMPLETE

3 minggu tanpa suami
Terasa sangat2 kesepian tanpa teman bicara,
tanpa teman bermanja, tanpa teman bersenda.
Allah je yang tahu perasaannya 
dan hanya yang pernah mengalami tahu bagaimana rasanya kehilangan ini

Luaran orang nampak aku kuat
Hakikatnya hati aku sangat2 fragile
Aku tak sekuat yang korang nampak sebenarnya....

Hilang ayah lain rasanya
Hilang ibu pun lain rasanya
Hilang anak pun lain rasanya
Inikan pulak hilang suami.. di mana ko curahkan segala2nya
Yang ko kongsi suka duka bersama
Rahsia yang tersimpan tanpa boleh dikongsi dengan sesiapa pun








INCOMPLETE



Empty spaces fill me up with holes
Distant faces with no place left to go
Without you within me I can't find no rest
Where I’m going is anybody’s guess

I tried to go on like I never knew you
I’m awake but my world is half asleep
I pray for this heart to be unbroken
But without you all I’m going to be is incomplete

Voices tell me I should carry on
But I am swimming in an ocean all alone
Baby, my baby
It’s written on your face
You still wonder if we made a big mistake

I'd try to go on like I never knew you
I’m awake but my world is half asleep
I pray for this heart to be unbroken
But without you all I’m going to be is incomplete

I don’t mean to drag it on, but I can’t seem to let you go
I don’t wanna make you face this world alone
I wanna let you go (alone)

I'd try to go on like I never knew you
I’m awake but my world is half asleep
I pray for this heart to be unbroken
But without you all I’m going to be is incomplete

Incomplete





4 comments:

aryan azra said...

berat mata memandang memandang berat lagi bahu yang memikul, kehilangan ibu ayah pun dah terasa sangat2 apatah lagi kehilangan suami, moga semuanya dipermudahkan ye

Norhayati Mohd Isa said...

Kekuatan dalam yg ada pada syani..
Terus tabah dgn dugaan ini..
Semoga Allah memberi kekuatan pada syani..

Kakzakie Purvit said...

Benar org memandang tak melalui pastinya sekadar mampu bersimpati macam kakak ni. Melihat dari jauh. Biarpun sedih moga ada sedikit kekuatan buat Sya melalui semua ini..

Eliss Mie said...

syani, mungkin boleh join support group kat fb untk dapatkan kekuatan sedikit sebanyak. jangan banyak menyendiri yer. semoga ko bertabah dan diberi kekuatan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...