Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, March 13, 2014

MAYBANK DEBIT CARD

Sapa pengguna debit kad Maybank 
sure dah maklum kan... 
Sapa yang kadnya expired tahun 2014, kena tukar kad debit baru sebelum 30/04/2014 ni
Jangan risau ye kengkawan sebab nak tukar kad debit ni FREE je
Kalau korang baru nak apply, kena caj RM12.

Alhamdulillah hari ni Allah bagi kesempatan dan kelapangan untuk aku pi tukar kad debit baru
Pi kat Maybank cawangan terdekat je
Nasib la orang tak ramai hari ni 
Tak sampai setengah jam, siap dah semua proses


Ini la kad baru aku
Valid sampai tahun 2021 lak tu..
Cuma yang tak bestnya masih dapat kad gambo ceri ni
Yang lama pun gambo ceri gak
[ingatkan dapat la gambo lain kan...]
Whatever la.....

Korang yang ada kad debit Maybank, dah tukar ke belum??

3 comments:

Mariyam Nabella Ishak said...

Baru je tukar jumaat last week..berzaman nak tukar kat Maybank KLCC..Fed up menunggu..At last tukar kt Bandar permaisuri..cepat..Dapt kad lambang superman..Hhehehehe

munna said...

Kita takde akaun maybank lah...... Kena check kad en Abg lepas ni

mr icham said...

Kenapa Tak minta design lain??? Superman ke....man utd ke...hahaha...aku aritu gatai tukar awal...kene rm12...padahal seminggu lepas tu aku draw duit, terbaca reminder dari Maybank mengenai kad expired 2014 dah boleh tukar free....demmm....