Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, March 6, 2014

E-FILING 2013 - DONE!

Bulan Mac sampai April tiap2 tahun adalah tax season ye kengkawan
Income tax kome jangan lupa declare ye...hahahah

Start 1 Mac hari tu e-filing untuk tahun taksiran 2013 sudah dibuka
Ate kome dah submit ke belum???
Aku baru je submit hari ni sebab semalam baru dapat EA form

Bila dah dapat EA form ni baru la boleh isi maklumat dalam e-filing tu
Aku buat awal2 sebab senang
Line internet pun clear, smooth & laju je...


Alhamdulillah. dah selamat hantar pun...

Korang dah buat e-filing ke belum??

6 comments:

Nafira usof said...

ade lebihan pembayaran ke tidok???
hehehehe

lieyalatif said...

senang buat awal2 kan syani....kalo last minit nanti kelam kabut dibuatnye...

Rinna said...

E-filing nie hubby yg buatkan..bagi je EC form kat dia.. :)

SYANI said...

Nafira,
Takde lebihan le sebab semua dah convert buat potongan zakat

SYANI said...

Lieyalatif,
Buat awal2 sebab takut terlupa pun satu hal juga..

SYANI said...

Rinna,
Untung la sebeb hasben yang buatkan. Saya ni pulak terbalik, kena buatkan untuk hubby...