Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, October 9, 2013

YAHOOMAIL DAH BERWAJAH BARU

Sapa ada Yahoomail, perasan tak hari ni ada perubahan baru?
Yahoomail dah makin cantik 
Siap ada background yang lawa2...
Ai like okeh!!!

Ini wajah baru Yahoomail aku sekarang
Preview terus ada kat sebelah list email tu
Kat tempat anak panah tu korang klik untuk dapatkan background yang lawa2.


Komen2 kat blog pun aku terus link ke email
Yang terkini, semua komen blog under entry yang sama akan dicompile macam ni.
Cun!





3 comments:

Nafira usof said...

ye ke?? nak bukak jugak lah.. tak bukak email lagi haini..:)

Qhaifa Nur said...

cantik la...nanti nak tengok

lydzar DN said...

saya ni sejak kenal gmail, dh lupa dah kt yahoo mail. banyak spam je kt mail yahoo saya skg. huhuhuuh