Tuesday, October 1, 2013

SAMAN MBPJ - 15 SAMAN TU!!!!

Dah takde keje sesaja ala pi cek saman parking kereta aku ni
Sekali cek online, ambik kau.... 15 saman da.....
[ye la.. ye la..semuanya adalah saman aku....laki aku tak terbabit]
Sebabnya aku sorang je yang keje area belah PJ ni

-print screen saman kereta aku tu -

Korang yang duduk kawasan jajahan MBPJ
boleh la cek saman kereta korang kat sini 

Kalau  malas nak gi bayar kompaun kat kaunter
boleh je bayar online 
Klik sini untuk BAYAR ONLINE
Kalau belum register, korang kena la register dulu
Pastu baru boleh login ke sistem e-pay tu

Setakat ni kompaun trafik ada diskaun 30%
[sebelum ni kompaun 50% tau....rugi tul tak bayar masa tu]
Bayaran boleh dibuat secara online banking @ melalui kredit kad
Tapi nak kasi tau awal2 kalau guna online banking memang ya amat lama
Asyik processing je tak sudah2....
So aku nasihatkan pakai je la kredit kad... memang cepat & lancar je

Aku baru bayar 6 saman setakat ni...
Yang lain2 tu sikit2 aku bayar la nanti...

Kesimpulannya---> jangan lupa bayar parking kalau taknak kena saman..hehehe



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...