Friday, October 23, 2009

Rezeki Malam Jumaat

Daring jer tajuk post kali nih.... Actually jiran aku ade mintak tolong hasben aku rekomenkan kedai lampu. Dia nak buat plater siling kat umah dia so kononnya nak pasang downlight cam umah kitaorang... (Umah aku ni jadik umah contoh kat kawasan aku ni ha....). So kitaorang bawak la ke Batu Caves tempat kitaorang shopping lampu ngan kipas masa nak buat rumah hari tu. So far, dia kata kedai tu murah la berbanding kedai kat Batang Kali ni. So sebagai tanda tima kasih, malam tadi dia bagi la kitaorang makanan2 dari Genting... (jiran aku tu chef kat one of the hotels at Genting)... Wah..wah.. rezeki kami anak beranak malam tadi. Alhamdulillah...

sori la gambo tunggang tungging... ade spagetti, chicken wings & pizza... marbeles!!!

sempat lagi 2 beradik ni posing...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...