Thursday, October 29, 2009

I Phone to let go

Ade sesape berminat nak pakai I Phone tak?? Aku nak let go I Phone aku tu sebab aku rasa tak sesuai dengan jiwa raga aku. Lagipun touch screen ni tak sesuai la dengan aku sebab melambatkan proses nak taip sms. Selalu tekan huruf lain, huruf lain lak yang keluar (Maybe sebab tak expert kot). So kena back sesaje. So rasanya tak memenuhi citarasa aku yang selalunya nak cepat aje.. Better beli yang guna keypad biasa tu je.... Anybody interested??? Aku baru je pakai dalam 3 bulan. Sape berminat boleh contact aku...

Aku bagi sekali casing ni tau.....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...