Friday, April 28, 2017

MAIN AIR

Mood nak tulis aku betul2 ke laut minggu ni
Tah le mana hilangnya...
Bahan ada nak diblogkan tapi mood nak menulis tu yang takde
Lagipun agak bizi gak le hujung2 bulan ni
Bizi layan drama lagi...hahahahaha

Ni nak cerita aktiviti 2 minggu lepas
Aktiviti bajet hujung minggu
Nak jenjalan pun tak boleh sangat 
sebab hujung minggu  Aleeya ada kelas tambahan
Ahad pulak ada study group
Mementang la nak periksa UPSR tahun ni
Bizi sepanjang minggu... aku nak balik Ipoh pun kena tunda2 dulu

Bosan duduk dalam rumah
Kita main di luar rumah la
Memula kayuh basikal.. pastu nak mandi kolam pulak
Layan je la....

Pepagi dah main ayor
Mana la tak sejuk....
Idak le pagi sangat sebenarnya
Dah pukul 11 pagi dah masa ni


Ni kira merangkap mandi pagi sekali la
Bagi main puas2 pastu  baru kita shampoo


Nak bagi lagi feel
mamanya kena la berinovasi sikit
Kena la guna payung nak menongkat getah paip tu
Pastu nak kasi efect shower siap ambil  kepala paip sinki dapur 
pastu sambung kat getah paip tu...hahaha


Ni tak nyempat2 suruh mama ambil gambar dia 
time tengah baring dalam kolam...


Ok sekian cerita minggu.. minggu lepas
#asal buat entry dah le..😜

2 comments:

Nour Adieb said...

Biar bahan ada, tapi kalau mood dan line ke laut... jadi sangattt malas nak update blog πŸ˜‚ Bestnya main air, terutama musim panas macam ni πŸ˜„

Norhayati Mohd Isa said...

Air kolam dengan anak2..
Dipisah jangan..
Kesukaan mereka tu..
Pandai mama korang berinovasi ye :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...