Tuesday, April 4, 2017

WEEKEND AMIRA

Bebudak dan gajet takleh dipisahkan
Cuma diaorang ni tak le addicted sangat
Main la sampai habis bateri
pastu saja aku lengah2 untuk charge...

Tengah ralit tengok power rangers/boboiboy galaxy le tu...


Gaya ni tak menahan....
siap kelubung dengan selimut di siang hari koooooooo!!!!



Habis bateri time tengahari, malam karang baru aku caj
[keji tak mak deme???]
Dah habis main tepon [diaorang tengok youtube je]
Aku suruh diaorang main benda lain pulak...
Pi la punggah barang mainan yang ada
Pi la menyepah kat ruang tamu
P la main tulis2... main lukis2... main cikgu2

Time petang kasi diaorang kayuh basikal kat laman rumah
Kalau tak hujan belanja la anak2 aiskrim malaysia sorang satu
Pastu kalau bosan, bawa gi ronda2 satu taman naik moto arwah abah

Camtu je la weekend kami
Tak le happening mana pun
Nak jalan jauh2 pepaham je le... semua main 💵$💵$💵$
Tak mampu den...


4 comments:

idzwa kamaruddin said...

sama weekend lepak umah

Nour Adieb said...

x menahan tengok. siap bekelubung lagi dalam selimut :'p

Ogy said...

X pe la...janji anak2 bahagia...

hainom OKje said...

Ha a...budak budak sekarang apa lagi toys depa kalau bukan gadget.

Hihi...ralit sampai meniarap sambil berkelubung. Adik dia tak kacau ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...