Tuesday, September 29, 2015

TEROBEK BIRTHDAY ADIB

Sapalah yang mencipta perkataan TEROBEK ni?
Dah elok2 guna THROWBACK ada pulak yang eja dalam melayu ye
Baca kali pertama amende la terobek..terobek ni
ingat robek hatiku lagu Mas Idayu lak...hehehehe
Adoi... macam2.. takpe la.. TEROBEK pun TEROBEK la..
[read: THROWBACK ye]

Ini citer basi
birthday Adib jatuh pada 15/09/2015 hari tu
birthday yang ke-8 
Tapi disebabkan hari tu tak cuti, sambutan dilanjutkan ke 16/09/2015
senang kan sebab semua orang cuti HARI MALAYSIA kan


Birthday boy
Abaikan background yang bersepah tu..hahahaha



Sambutan birthday Adib biasa2 je
Simple2 gitu untuk family2 je
Takde la berkenduri & party2 bagai ni
Bajet ciput2 je... asalkan anak happy dah le

Birthday cake untuk birthday boy
Ni pun dia yang pilih sendiri


Bukan Pizza Hut pun
Pizza tepi jalan je...
Sedap juga... 


Aku masak mee goreng dengan macaroni bakar je
Jadi le untuk jamu orang kan


video
video birthday Adib...


Selfie sikit dengan birthday boy


Happy birthday Adib
Semoga sentiasa beroleh keberuntungan di dunia & akhirat
AMIN...






2 comments:

Nafira usof said...

Happy belated Birthday Adib.
moga menjadi anak yang soleh. amin~

Rajin Mamanye masak2 yer. demi nak gembirakan anak2. :)

eima said...

happy birthday adib ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...