Thursday, September 17, 2009

ST Beauty atau Rahsia Kacip

Dalam dok shopping2 raya sempat lagi aku singgah kiosk yang jual jamu2 ni. Kononnya nak cari supplemen untuk dalaman la. Memula aku beli minyak afiat [minyak afiat dah nak habis kat umah - bagus la untuk emergency kat rumah , kitaorang anak beranak memang rasi ngan minyak afiat ni] samping2 tu aku usha la apa2 jamu yang ade. Hari tu terbaca dalam tenet pasal produk sendayu tinggi & rahsia kacip. Just tanya2 la kakak tu. Aku tanya ade tak Jamu Rahsia Kacip tu so dia kata takde lagi. Pastu aku tanya la d'Folia & ST Beauty. Kakak tu kata, memandangkan aku dah kawin baik amalkan ST beauty sebab khasiatnya 10 kali ganda dari d'Folia... Sekali lagi aku terpedaya & beli la ST beauty... Malam tadi dah try makan sebiji... Tak sabar nak tunggu testimoni dari sang suami... HEHEHEHE

Ni ade sikit info pasal ST Beauty & Jamu Rahsia Kacip.

ST BEAUTYProduct Information

Untuk Kehidupan Seksual yang Lebih Berkualiti

Wanita kini menyedari betapa pentingnya herba untuk penjagaan dalaman di dalam menjanjikan kehidupan rumahtangga yang lebih bahagia dan kesihatan wanita yang berpanjangan. Dalaman yang sihat mencerminkan kecantikan semulajadi yang asli. Ia juga membantu untuk wanita awet muda dari usia sebenar. Kini, formulasi terbaru dicipta dengan menggunakan bahan herba yang diekstrakkan dan kesannya 10 kali ganda daripada dikisar. Produk ST Beauty dirumus khas yang digunakan secara tradisional untuk kesihatan dalaman wanita dan juga pelbagai fungsi yang lain. Ia khusus meningkatkan keinginan seks dan mengetatkan cengkaman vagina semsa hubungan seksual terutamanya yang telah kerap kali melahirkan anak.

Fungsi ST Beauty:

  • mengurangkan serta mengawal masalah keputihan
  • membantu merapatkan otot dalaman vagina
  • menyembuhkan luka dalaman selepas bersalin
  • meransang hormon seks wanita
  • menegangkan payudara wanita
  • menaikkan seri wajah, menghaluskan kulit dan melambatkan kesan penuaan
  • mengetatkan rahim dan otot vagina semasa aktiviti seksual

Siapakah yang digalakkan mengambil produk ini?

  • khususnya untuk wanita yang telah berkahwin sahaja
  • wanita yang telah melahirkan anak
  • kurangnya cengkaman semasa melakukan hubungan seksual
  • wanita yang menghadapi masalah kesuburan
  • kurang keinginan seks
  • payudara kendur selepas melahirkan anak

* Dapatkan nasihat doktor sebelum pengambilan

30 kapsul
Price: RM37.00


JAMU RAHSIA KACIP

Nama Produk : Rahsia Kacip (100% diperbuat dari tumbuhan semulajadi)

No. Kelulusan KKM : MAL08091386T

Bentuk Fizikal : Tablet

Kandungan : Quercus Infectoria, Melastoma Malabathricum, Oryzae Sativa

Tempoh sah : 30 bulan dari tarikh pembuatan

Khasiat & Kelebihan Rahsia KacipDipercayai berkesan membantu pengguna :

~ Melembab dan meremajakan kulit

~ Mengecut dan mengetatkan rahim serta saluran peranakan.

~ Menganjalkan otot & dinding vagina

~ Menyerap lebihan lendir bagi mengelak bakteria

~ Menghilangkan keputihan & senggugut

~ Meningkatkan tenaga dalaman & kecergasan

~ Membuang racun dan toksid dan menjauhkan dari barah rahim dan payudara

~ Melawaskan kencing & pencernaan

~ Sesuai untuk kegunaan wanita dalam pantang selepas bersalin (kandungannya tidak panas)

~ Sangat baik bagi merawat luka dalaman wanita

~ Memperbaiki sistem peredaran haid dan menstabilkan hormon

~ Melancarkan pengaliran darah

~ Mengembalikan keharmonian rumahtangga bagi pasangan yang mengamalkan produk ini secara berterusan

* Sesuai untuk semua lapisan peringkat umur lelaki & perempuan

* Produk ini tiada kesan sampingan terhadap sebarang makanan dan pengambilan ubatan lain (tiada pantang larang).

*Keberkesanan produk ini dapat dirasai olih pengguna selepas diamalkan kurang dari 3 minggu.

Dipasarkan dengan harga yang sangat berpatutan untuk penggunaan 3 minggu - 75 biji (WM RM28.90 & EM RM31.90).

Produk ini juga dikilangkan di kilang bertaraf GMP. Produk ini juga telah diperiksa dan disahkan olih SIRIM QAS INTERNATIONAL.Telah diusahakan lebih dari 17 tahun (sejak tahun 1990)

Peringatan : Tidak Sesuai untuk wanita mengandung

Aturan makan: 2 biji pagi & 2 biji malam (banyakkan minum air masak)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...