Thursday, September 17, 2009

Legging

Semalam dah alang2 singgah k4, saje le pegi women department. Konon nak cari legging kalau2 murah. Kat sana tak banyak choice tapi disebabkan teringin sangat nak pakai legging [selepas encik suami suh pakai camtu kat umah] maka aku sambo la sehelai. Nak try test dulu ok ke tak ok aku pakai. Kang aku pakai kang dah rupe sarung nangka lak.. buat malu jerk.... Peha aku ni ha dah le semakin membeso [ walaupun tak le beso cam drumstick si fara fauzana tu] tapi kalau dah pakai ketat2 kang terjojol je isi2 peha tu .... hei... tak dapat dibayangkan le... Malam tadi dah try dah depan abang, dia kata ok jer... Hehehehe.. dia siap kata nanti beli la sehelai lagi... kui..kui.. bersemangat lak nak cari legging [tapi untuk pakai kat umah je le... kat luar i bersopan tawwww].



Lengging yang aku beli tu camni la lebey kurang (ade butang lak kat tepi).... gedik tul!!!
Nanti nak cari cenggini lak...



Abang suh aku pakai camni la dok umah... katanya "jangan asyik pakai tracksuit jerk"... [malu i kena tegur dek laki... hahaha]


Kalau nak camni masa outing tak leh la bang, kang orang nampak betis bini abang yang tembam tu... model ni tak pe la betis bunting padi tapi bini abang ni betis bunting badak... (tapi hakikatnya...jelesnya dengan model ni.... slim jerk)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...