Sunday, August 16, 2009

Mandi kolam

Untuk memenuhi hajat anak2 aku nak mandi kolam, so aku dah belikan kolam yang baru untuk depe. Kolam yang dulu agak kecik & dah koyak pun sebab dicakar dek kucing. Kolam yang baru ni agak besar la jugak. Kiranya boleh la nak memuatkan satu family aku..(Kitaorang ni pun bukannya beso beno...) Hahaha.. cukup2 besar la untuk kami 4 beranak ni.... Bila kolam dah besar, bil air pun mestilah besar jumlahnya yedak??? Tah berapa la pulak bil air rumah aku bulan nih????




Hai si Adib ni bukannya nak pakai spender.. Tu dah ternampak "le le" dia. Kalau dipakaikan spender dia suh bukak... Macam ni tak leh le nak mandi swimming pool nak oi!!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...