Monday, July 13, 2015

RAYA MOOD

Adoi la memang lemau nak keje minggu ni
Semua pun dah takde mood keje
masing2 dah dalam mood raya
termasuk la aku... huh nak update blog pun takde mood


Pada kengkawan semua yang bakal pulang ke kampung
[ada yang dah balik eh??]
Berhati2 di jalanraya, semoga selamat sampai 

Aku Insya-Allah akan pulang ke Ipoh sehari sebelum raya
Tak tahu la jem tara mana masa tu
Hadap je la kan..... Kalau tak jem tak sah musim2 perayaan ni


SELAMAT HARI RAYA 
MAAF ZAHIR BATIN YE

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...