Wednesday, July 22, 2009

Bercuti Lagi...(Part 2)

Berbalik ke cerita di Part 1, petang tu kitaorang semua ke Brinchang. Ingatkan nak ke Pasar Malam tapi Cik Besah kata dah jemu ke sana sebab takde apa yang best. Last2 kitaorang ke Cactus Point. Ni first time singgah ke tempat ni. Petang tu tak ramai orang kat sana maybe sebab hari pun dah lewat petang. Actually takde apa yang nak dibeli pun tapi just buat syarat gi jalan2. Kat cactus point tu sempat jugak beli aksesori keta yang tengah glamer sekarang ni... beli 2 dapat RM15.


Aku beli kaler merah & oren




Main entrance Cactus Point... Si baju Merah tu my hubby

Adib naik musical swan... hehehe...

Wajah2 gedik
Pas ke Cactus Point, singgah ke KEA farm jap sebab nak beli sayur. Banyak kedai dah tutup dah pun sebab dah kul 7.30 mlm. Just singgah kedai satu aunty india tu (kalau ke CH mesti beli sayur ngan dia... dapat murah). Malam tu aktiviti kekeluargaan la... BARBEKU!!!!. Memang best la. Selain makan ayam & sosej, K. Tie masak nasi goreng, hasben aku buat coleslaw... (Aku takyah tanya la). Asalnya konon nak makan kat tempat barbeku tu tapi sebab budak2 semua dah pengsan (except Heri) so lepas bakar ayam & sosej, bawak masuk kat apartment. End of day 1. Day 2 sambung kat Part 3

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...