Wednesday, November 18, 2009

Pengalaman Aku

Semalam adalah pertama kalinya peristiwa tersangku dalam lif terjadi dalam hidup aku. Punya la excited nak balik (sebab hasben cuti so dia datang ambil), sharp 5.30 aku terus keluar. Dah le dalam lif tu aku sorang jer... Sampai je kat ground floor pintu tak leh bukak. Gabra giler... Nasib baik la akak receptionist tu tak balik lagi so dia yg call kan technician lift tu. Menunggu ade la dekat setengah jam dalam lif tu. Alhamdulillah lift tu tak blackout. Lampu & fan masih menyala. Kalau blackout, sure lemas aku dalam tu. Kata sorang akak tu (dia pun pernah stuck dalam lif gak - tapi masa tu blackout) macam dalam kubur... Ya ampun.... pas ni tobat la nak naik lif sorang2 lagi...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...