Thursday, June 18, 2009

Adoi... Sakit Pinggang

Pagi tadi pegi tingkat 4. Nak angkut file2 travelling claim staff yang disign oleh Mr Ting. Disebabkan file 2 tu dalam kuantiti yang agak banyak so terpaksa la angkut guna kerusi yang beroda tu. Masa aku nak guna kerusi tu ade la file atas kerusi tu. Masa aku nak alihkan file2 tu semua (agak berat & aku angkat sekaligus), tetiba pinggang aku macam krem.. Aduiiii sakitnya!!! Sampai sekarang sakitnya. Nampak gaya dah tergeliat pinggang aku ni. Malam ni kena mintak Encik Amat (my dearest hubby) picit la jawabnya. Kalau tak ok gak esok ade can ambik MC.....


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...