Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, March 26, 2019

BUMBUNG & ATAP


Lepas naik dinding baru la boleh naik bumbung pulak
Progress bab bumbung ni banyaknya Haji le yang update kat aku
Siap ambil gambar view dari atas bumbung lagi

Layan je la gambar2 ni ye
Disebabkan ketinggian siling umah aku cuma 8 kaki je so Haji suggest naikkan bumbung tu dari kedudukan asal. Ha tengok la betapa tinggi beza bumbung rumah aku dengan bumbung rumah sebelah. Tapi dia kata bumbung tinggi rumah tak panas.. Ada beno juga ye.





Aku pulak yang gayat tengok pekerja kat atas tu😅



View rumah aku dari rumah Cik Besah



Dah hampir siap pasang atap







2 comments:

fizalinolie said...

Semoga semuanya dipermudahkan. Aamiin... Dah nak siap dah rumah sis. Rumah fiza pulak... Minggu baru nak naik atap.

Norhayati Mohd Isa said...

Cepat progress nya ya Aisyah..
Semoga cepat siap Dan dipermudahkan segala urusan aisyah..