Tuesday, May 16, 2017

GAJET BARU : AIR FRYER

Dah lama memendam nak beli mende ni
Tangguh punya tangguh akhirnya dapat juga beli
Kebetulan pulak beli hari rabu
LAZADA kan ada diskaun 10% pulak untuk pemegang card Maybank
Makin jimat le..

Aku tak berani usha brand Philips tu
Tak mampu la wei
So kita usha dalam range bajet marhaen je la..
Akhirnya pilih punya pilih
Ambik sahajalah cap FUJICOM ni



Hari Rabu oder, Jumaat dah dapat
Thumbs up Lazada!



Kotak dibungkus dengan bubble wrap cenggini


Siap ada resepi kat luar kotak
Tapi satu pun aku tak try lagi...hahahaha
Aku takat goreng nugget & fries je
Dan hasilnya memang ok sangat.. tak payah pakai minyak
Yang lagi best, anak2 tak payah suruh aku goreng
Diaorang boleh buat sendiri....yahuuuuuu!!!


Penunjuk kat atas tu  je
Senang nak refer berapa minit & darjah kepanasan



Ni spec air fryer tu
Besar weh dia punya kapasiti... 3.2L


Dah banyak kali guna dah air fryer ni
dan memang ok sangat
Nugget/fries tak keras, tak rentung
So far memang puas hati
walaupun harga tak sampai 3 ratus...๐Ÿ‘๐Ÿ‘



2 comments:

hainom OKje said...

Akhirnyaaaa...dapat jugak benda yg diidam ye Syani. Sedara hakak ckp kalau ayam ke nugget segera pendik kata yg segera segera mmg cantik kejadiannya. Cuma kalau goreng benda yg fresh fresh tu mcm kurang. Entahlah ..

Norhayati Mohd Isa said...

Alhamdulillah ...
Semakin mudah dan cepat memasak ye syah..๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...