Tuesday, May 30, 2017

BERANGAN : BERANDA

Orang lain dok tayang menu sahur la 
Menu buka puasa la
Aku takde la nak tayang semua tu sebab menu sahur & berbuka aku sempoi sesangat
Takdenya rendang gulai bagai...hahahaha
Makan sorang2 tak best pun...hahahaha

Pepetang time mengantuk ni
jom cuci mata je lah tengok mende2 yang menarik kat google
Takde kerja sangat kan....

Best camni... ada kerusi buai gantung lagi
Macam kat marrybrown tu 😁





Kalau yang camni aku berangan kalau orang datang beraya
Kita lepak kat beranda je... takyah masuk rumah...hahahaha



Lawa2 kan tengok beranda rumah omputih ni
Pastu kalau rumah kat kampung2 pun selalu ada beranda
Aku berkenan sangat kalau rumah ada beranda ni
Boleh duduk2 kat luar rumah
Ambik angin petang, angin malam
Maklum la kadang2 dalam rumah tu berkuap kan

Nak masuk wishlist la ni....
Tengah cari yang agak2 sesuai nak buat kat rumah sendiri..
Cewah.....
Petang2 boleh duduk kat beranda sambil tengok anak2 main kat laman
Berangan ko ye syani!! Takpe la... free je kan???
Masalahnya kalau dibiar jenis open, abis la kucing dok berak kencing kat situ
Pastu kalau hujan dah tentu2 tempias kan?
Kalau bubuh cermin pulak, dah serupa duduk dalam rumah
[tak dapat angin fresh]
Ate cemana ke gayanya tu???

6 comments:

Warisan Petani said...

Cantik3 beranda rumah dia orang.
Kawasan pun luas.

(^_-)V said...

Buat mcm gmbr no 3&4 tu along, letak half glass, atas pasang tingkap, bila nak duk kat beranda bukak tingkap..

lieyalatif said...

cantikkkkk gileeeerrrr...kalo dpt sebijik mcm tu...mmg dok beranda ajek stiap mase mengopi sambil bace2 buku ekekeekekeke....

Husna Rahman said...

mood nak mendeko datang ke caner tu..hihihi

Norhayati Mohd Isa said...

Cantok syah...
Akak pun suka beranda2 jenis mcm ni..
Sejuk jer mata memandang..

syakillaazam said...

Jemput singgah ke blog killa ye 😘😘😘

http://www.syakillaazam.my/tip-kesihatan/mengapa-orang-obesiti-tidak-berasa-kenyang/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...