Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, January 5, 2009

Pindah Umah..

Don't get mistaken, bukan aku yang pindah umah tapi biras aku. Dah lama kan aku cakap aku nak tangkap gambo umah biras aku tu tapi sebab dia belum pindah lagi aku malas la nak snap picture lagi. Since dia dah angkut barang2 dia dari umah dia kat Bukit Beruntung tu so kiranya dah complete la umah dia dengan furniture & yang sewaktu dengannya. Katanya ade lagi barang2 yg ditinggal kat Bukit Beruntung. Aku rasa kalau dia angkut jugak semua benda kat sana sure rumah kat sini tak muat. Bukannya apa, rumah kat Batang Kali ni kan ke low cost so semestinya rumah tu bukaannya kecik, kalau nak dibandingkan dengan umah medium cost yang dia beli tu. Barang2 dia banyak lak tu. Tambahan lagi bekas tuan rumah yang dia beli sekarang ni dah renovate rumah tu.
Tengah memunggah turun barang2... penuh satu lori...
So bila masuk barang2 makin sempit la jadinya rumah dia tu. Aku ade pegi semalam after dia kemas2 rumah & susun atur perabot. Memang sesak & sendat rumah dia. Aku rasa semak lak mata aku ni. Bak kata dia , "not my taste", macam tu la aku nak menggambarkan keadaan umah dia tu. Anyway, dia punya rumah dia punya suka la nak susun kot mana pun. Pictures of her house.... coming soon..

3 comments:

nbalike said...

1、We have excellent customer service team, which could solve online various problems about the Air Jordan we provide in 24 hours.
2、We have perfect Logistics system, which guarantees all the ordered Nike Air Jordan shoes are delivered to you in good shape as fast as possible.
3、We have strong manufacture plant, which are able to provide various models, sizes & colors of Air Jordan shoes ranging from 1 to 23 according to what you request.
4、We have the first-rate after-sale service , in case that the Jordan Shoes products that you receive come across some quality problems, then, please do not worry, we are abound to refund all the payment in one week. Also, the products can be changed in one me month.The main products we specialize in are showed as follows.

Our Jordan Shoes:

Air Jordan 1
Air Jordan 2
Air Jordan 3
Air Jordan 4
Air Jordan 5
Air Jordan 6
Air Jordan 7
Air Jordan 8
Air Jordan 9
Air Jordan 10
Air Jordan 11
Air Jordan 12
Air Jordan 13
Air Jordan 14
Air Jordan 15
Air Jordan 16
Air Jordan 17
Air Jordan 18
Air Jordan 19
Air Jordan 20
Air Jordan 21
Air Jordan 22
Air Jordan 23
Jordan 1
Jordan 2
Jordan 3
Jordan 4
Jordan 5
Jordan 6
Jordan 7
Jordan 8
Jordan 9
Jordan 10
Jordan 11
Jordan 12
Jordan 13
Jordan 14
Jordan 15
Jordan 16
Jordan 17
Jordan 18
Jordan 19
Jordan 20
Jordan 21
Jordan 22
Jordan 23

nbalike said...

your blog is very good.and i think your blog is better than mine.
I look forward very much to you visting my blog. my blog is about nike shoes. for example air max, air shox. air jordan and some kinds of Cheap Air Jordan.could you give me some suggestion? i shold thank you very much.

h@na said...

pehal la org nieh...promote blog lak...huhuhuhu...
pindah umah huhuhu
bukan umah dier dekat jer ker??