Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, February 13, 2020

BUN KELAPA

Dah tua2 ni tetiba suka pulak dengan bun/roti kelapa ni
Dulu aku paling anti la roti2 nyor ni
Tersedak makannya..hahaha.. nak2 pulak kalau nyor tu kering kan
Kuih ketayap pun aku tak suka melainkan yang mak atau nenek aku buat
sebab mak aku buat memang basah2 inti kelapa tu... sedapppppp😙

Lately ni memang suka sangat beli bun kepala brand Mighty White ni
Sedap & cukup rasa intinya tu
Pernah beli brand Family & Sweetie
tapi rasanya brand Mighty White ni lagi sedap.








1 comment:

Ibu Syurga said...

Assalamualaikum Sis Syani, jemput sertai give away dengan hadiah tunai RM1000 oleh Mamapipie & Friends.



Hadiah RM200 (Seorang Pemenang)

1 x RM200



Hadiah RM100 (2 Orang Pemenang)

2 x RM100



Hadiah RM50 (14 Orang Pemenang)

14 x RM50



Penyertaan sangat mudah & tarikh tutup giveaway pada 29 Feb 2020. Klik sini sekarang untuk sertai.