Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, September 4, 2019

GOOD LUCK UPSR 2019

Hari ni UPSR start kan
Maka penuh la segala FB, IG, Whatsapp dengan semua ucapan2 good luck untuk calon2 UPSR
Hahahaha... Tengok semua tu aku skroll laju2 je
Malas nak baca.. stress la pulak jadinya
Sebabnya......... Anak aku pun ambik UPSR la tahun ni 😅😅

2 tahun lepas Aleeya yang ambik UPSR
Mamanya pun nervous juga
Tahun ni giliran Adib pulak
Pun.... mamanya tetap nervous..
Macam la aku yang ambik UPSR kan...hahahaha
Padahal mamanya dah ambik UPSR 28 tahun lepas 😆😆😆

Ok lah... Good Luck untuk semua anak2 tahun 6


Tahun ni exam tak straight untuk semua paper. Ada gap beberapa hari untuk paper seterusnya. Tak le stress sangat kot. Tapi stress la jugak kan sebab lambat pulak nak "MERDEKA" kan. Mak ayah pun lama le kena tahan debar sementara anak2 nak habis periksa. Lepas tu kita debar lain pulak, masa nak tunggu result keluar nanti.



By the time aku menulis entry ni
Adib tengah bertarung untuk BM Penulisan pulak
Harap2 Adib dapat jawab dengan elok & idea mencurah2 datang kat dia .


Good Luck, Adib.
[Dah nak sama tinggi dengan mama budak ni]


P/S : Mama tak up status kat fb pun sebab Adib takde fb. Mama up kat Whatsapp & IG je sebab mesti Adib baca..hahahah.. Kat blog ni pun saja buat entry sebagai kenangan. Buat masa sekarang maybe Adib belum discover blog mama lagi, tapi when the time comes, he definitely will read this entry. Mama always pray for your success in whatever you do.😊😊