Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, October 13, 2020

CUSTOM SHIN GUARD UNTUK ADIB

Coach Adib ada bagi present sempena birthday dia hari tu
Special untuk Adib katanya
Bila aku dah serah kat Adib, aku suruh la dia buka hadiah tu nak tengok apa benda la yang special sangat
Rupanya2 coach dia bagi shin guard kat Adib.



Untuk yang buta football cam aku ni, baru la aku tau benda tu namanya shin guard..Hahahahaha... Pelapik kaki yang pakai untuk cover tulang keting tu. Tu kalau tak pakai masa main bola, kalau tang tulang keting tu kena sepak dengan kasut bola mau meraung dibuatnya.

Shin guard tu custom made. Siap ada gambar & nama Adib lak tu. Suka la si Adib kan. Pastu coach dia siap pesan suruh pakai shin guard tu kalau main bola. Bukan untuk simpan aje.. Rupanya coach dia tu pun buat bisnes tempahan custom shin guard ni.


Ni la shin guard Adib

Sarung shin guard



Happy face dapat hadiah birthday
Suke lettew!






1 comment:

Syaz Rahim said...

wahhh suka la dia ;)