Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, February 11, 2019

BERTINDIK..

♫♬Bertindik..bertindik ♬♫
(baca cam lagu berkhemah dengan si Nopal..hahahaha)

Nak throwback cerita masa cuti raya cina sebelum ni
Bawa si Jasmin & Amira pegi tindik telinga
Dah beberapa hari sebelum tu diaorang dok request nak subang
Nak subang macam mama katanya
Hahaha.. Yo lah tu.. kalau nak bersubang kena la pi tindik telinga dulu kan

Sehari sebelum raya cina of course la banyak kedai tutup kan
Nasib la ada kedai emas Melayu tak tutup kat area rumah mak aku tu
Ke situ je lah kami pi tindik telinga

Amira memang eksaited nak tindik, cuma Jasmin aku risau takut dia melalak
Tapi lepas pilih2 subang tu si Jasmin eksaited pulak
Cam biasa si Mira pilih kaler biru, si Jasmin nak kaler pink la kan.

Memula turn si Amira, nasib la dia tak menangis
Cuma muka dia cam terkejut lepas kena tindik
Dah lepas tu turn si Jasmin pulak
Awal2 tu Jasmin ok tapi lepas sebelah telinga kena tindik udah melalak satu kedai
Lepas tu mula la macam taknak tindik sebelah lagi
Tapi akak yang tindik tu buat cemana tah dapat juga dia tindik telinga sebelah lagi.. Melalak pun melalak la.. janji ko tindik...hahahaha






Alhamdulillah, settle!







4 comments:

farhanna jafri said...

kira akak tu dah pro la berjaya jugak tindik walaupun melalak. Cantik dapat subang

mazhad said...

Nak jual dik cerdas x? Kalau nak jual leh email heidfeldz@yahoo.co.uk

Berminat nak beli

Haryani Mohd said...

Allahu comelnya, terus teringat masak kecik, purple hihi

Ann Ishak said...

alolo cantik kakak adik dah bertindik, subang kita sama la :D