Wednesday, February 25, 2009

Little Turtle

Monday, February 23, 2009

Sonria Pasta

Semalam baru habis tengok citer sonria pasta ni kat 8TV. Sebenonya citer ni dah lama dah main kat tv tapi masa tu sebok keje so takde masa nak tengok. Tengok ulangan jadi le.... Basically citer ni simple & sweet sangat. Suka sangat tengok hero & heroinnya... Childish but sweet & cute. Lagu Little Turtle tu pun best... LAYAN!!!!!!!









Wednesday, February 18, 2009

Bukan Superstar

Something nice to share.... lagu ni aku terdengar kat hot fm beberapa hari lepas. Lirik memang kelakar tapi nice.... Happy listening!!!


Wednesday, February 4, 2009

Comforter

Before boss blah dari opis hari Jumaat tu, dia siap pesan pada aku ngan K. Niza suh beli limau. Rupanya nak buat tarian singa kat sini next wednesday. Aku ngan K. Niza pun YE YO O je la cari limau kat Carrefour. Hampeh - Out of stock. Dah kebetulan gi K4, aku ajak K. Niza gi tengok comforter. Hari tu dah usha dah harga dalam RM160. Ok la. Akhirnya, dapat aku beli comforter (mentang2 la baru dapat gaji)... he..he..


Ni la rupanya bila dah pasang....


Masa cuti CNY hari tu dah beli comforter kat Yaya. RM 103 kat JJ Ipoh. Tapi untuk bilik aku takde lak yg aku berkenan kat JJ tu. Sib baik kat K4 ade so beli je la. English style lagi - siap ngan bedsheet, comforter, 4 pillow cases, 1 bolster case & 1 cushion cover. Semuanya RM160. Ok la kan. Sampai je rumah petang tu terus pasang. Ok la sebab matching semua dengan theme bilik aku tu- dari langsir sampai ke accessories... SESUAI... Malam tu apa lagi, tidur lena ngan comforter baru.. La..La...La...

Ni comforter bilik YAYA


ANGPAU


Jumaat lepas, after CNY, first time Mr Ting (bos aku a.k.a. TKH) masuk opis since last week. Kebetulan jumpa dia untuk cheque signing. Tah apa mood dia, tetiba dia bagi angpau kat aku. Dah almost 4 tahun aku keje kat sini, ni la first time dapat angpau dari orang tua tu. He..he.. walaupun tak banyak, cuma RM10 tapi ok la daripada tak dapat langsung.... Anyway, thank you boss.... Bonus bila nak bagi?????
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...