Friday, June 27, 2008

GAJI..GAJI...

Akhirnya dah sampai hujung bulan 6. Bila time hujung bulan bab yang paling best mestila time dapat gaji. Orang pun dah sebok2 tanya account department bila nak dapat gaji. Aku la orang yang paling tensen masa ni. Macam la tak paham2 diaorg ni. Ingat aku nak peram ke gaji diaorg tu.Macam mana diaorg desperate nak gaji aku pun camtu gak. Tapi kena LAYAN la jugak pertanyaan2 diaorg tu. Nak buat cane dah adat kalau duk account dept ni - kalau org jumpa aku mesti bab2 RM ni. Fening.....Fening..

Itu belum masuk bab2 claim la, nak filing la, nak slip gaji la, isu cek la. Yang paling bengang kalau semuanya URGENT.... Mana tak jadik urgent kalau semuanya buat last minute. Aku yang naik angin. Maunya kena darah tinggi!!!Sabo je la.

Tutup pasal bab gaji, petang ni ade la makan2 kat opis. Bersempena dengan penutupan Kelab Sosial tak rasmi kitaorg. Memasing dapat balik refund duit Sports Club tu. Jadilah. So after this no more Sports Club contribution every month. Jimat duit RM5. Dalam keadaan gawat ni RM5 pun material jugak. Lepas ni dah takde xtvt club. Any xtvt buat la collection sendiri. So everybody happy. Ha...Ha..Ha....



First trial

First of all.....................ASSALAMUALAIKUM...

Dah lama dah create blog tapi tak post pape... This very morning aku masuk opis awal so i think wanna jot something for my blog yang tak seberapa ni...

Well, to my friends and family welcome to SYANI'S blog!!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...